VYB
WAT DOEN WIJ

Wij voegen waarde toe aan uw ongebouwde project door verlangen te creëren. Door uw project op een exclusieve manier te visualiseren dient u altijd in staat te zijn winst te behalen uit onze visualisaties.

Om deze doelstelling te behalen zorgen wij ervoor dat:

  • de belangrijkste kernwaarden van uw project terugkomen in de visualisatie.
  • de standpunten voor een mooie balans zorgen tussen creativiteit en informatieverstrekking.
  • elke visualisatie de juiste lichtsetting en sfeer krijgt.
  • dat de materialen en technische details zo realistisch mogelijk worden weergegeven.
ONZE DIENSTEN

“Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness”

ANIMATIE / FILM
360° VISUALISATIES
VIRTUAL TOUR
onze aanpak

We beginnen met naar u te luisteren en het verzamelen van de gegevens. Het is belangrijk dat wij zoveel mogelijk over uw project te weten komen. Deze informatie is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kernwaarden van uw project terugkomen in de visualisatie en het werkproces zo soepel mogelijk verloopt.

1

Aan de hand van vier overzichtelijke fasen bouwen wij de visualisatie op. Tijdens dit proces heeft u meerdere keren de gelegenheid om uitgebreid feedback te geven.

2

Nadat het project is afgerond zouden wij graag van u willen horen wat de impact van de
visualisaties is geweest op uw project en op welke aspecten goed en niet goed is gereageerd. Hierdoor kunnen wij in de toekomst onze visualisaties nog verder verbeteren.

3
wie zijn wij
Bohdan Polishchuk
3D Artist
Eugene Sereda
3D Artist
Marco Bolhuis
Eigenaar & projectmanager
Maxim Gorlach
Projectmanager
Nastia Tempinskaia
3D artist
onze studio

Wij geven u graag een inkijkje.

WAT DEFINIEERT VYB
"Quality is not an act, it’s a habit"
— ARISTOTLE
CREATIVITEIT

De zoektocht naar de perfecte balans tussen sfeer en realisme vormt de grootste uitdaging tijdens het maken van een visualisatie. Deze balans is niet altijd makkelijk te definiëren op papier. Het is iets, wat in onze ogen, alleen door een creatief persoon kan worden bereikt. Ons team bestaat voornamelijk uit mensen met een creatieve mindset die het talent hebben om deze uitdaging te tackelen.

KWALITEIT

Het is onze ambitie om de beste visualisaties te maken. Deze constante drang naar meer kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat wij in ons 2,5 jarige bestaan dit niveau hebben bereikt. Samenwerken met ons betekent dat u een partner heeft die constant zal trachten de lat hoger te leggen.

COMMUNICATIE

Wij geven de voorkeur aan het personaliseren van ons werkproces, zodat u zich gedurende het proces comfortabel voelt bij de verschillende fases. Uiteindelijk is elk persoon anders en heeft niet iedereen dezelfde hoeveelheid voorstellingsvermogen.